Li recriminen per llençar brossa des del cotxe i els persegueix per agredir-los

El conductor d’un vehicle amb matrícula francesa ha colpejat el cotxe d’un grup de joves després d’anar al darrere d’ells i fer que s’aturessin

L'accident s'ha produït entre Encamp i Meritxell.
L'accident s'ha produït entre Encamp i Meritxell. ARXIU

Un grup de joves s’ha emportat un bon ensurt aquest migdia en plena carretera. Després de recriminar a un conductor per haver llençat brossa des de la finestra del seu vehicle, i que els agents de circulació també li haguessin cridat l’atenció per aquest fet, ha procedit a perseguir-los. Les intencions han estat clares, agredir-los. Com no ho ha pogut fer, s’ha dedicat a colpejar les portes del cotxe mentre els cridava.

Una bona intenció els ha comportat a aquests joves una estona complicada, com a mínim. En veure que un vehicle, amb matrícula francesa, llençava deixalles i brossa per la finestra, han increpat als ocupants per embrutar la via pública. Uns agents de circulació comunals que també es trobaven a l’indret han fet costat als joves, renyant als ocupants del vehicle per la seva acció.

Segons indica l’entorn dels joves, aquesta actuació no hauria caigut massa bé al conductor del vehicle. Com a conseqüència, ha decidit seguir el cotxe dels joves fins que els ha obligat a aturar-se a l’alçada de la rotonda de Meritxell, on s’ha dedicat a insultar-los i colpejar les portes, intimidant als nois que, afirmen, s’han quedat tota l’estona a l’interior del vehicle. Posteriorment, l’agressor ha continuat el seu camí cap al Pas de la Casa. Els afectats ja han interposat la pertinent denúncia després de trucar la policia en produir-se l’altercat.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending