Recerca policial de l’autor d’una brutal agressió a una discoteca

L’home ha colpejat amb un objecte contundent, probablement un got, un altre client, al qual ha provocat una ferida al front i posteriorment ha marxat del local

Comentaris

Un cotxe de la policia pel centre d'Andorra la Vella.
Un cotxe de la policia pel centre d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

La policia està buscant des de la passada matinada un home que ha protagonitzat una agressió en una discoteca d’Andorra la Vella. Hauria colpejat amb un objecte contundent, probablement un got de vidre, un altre clients. Fonts del cos han indicat que s’espera poder detenir-lo les pròximes hores, ja que pels testimonis dels fets s’ha pogut identificar qui és l’autor.

Tot hauria succeït poc després de les tres de la matinada a un conegut local d’oci nocturn de la capital. L’home ara en recerca s’hauria discutit amb la víctima i hauria acabat colpejant-lo al cap amb un objecte. Cal encara determinar quin, però tot apunta a un got.

A conseqüència de l’agressió, la víctima ha hagut de ser atesa d’una ferida al front. L’autor, en canvi, ha marxat del local. Ja no hi era quan, alertats per altres clients, la policia s’ha presentat a l’establiment.

Per això, el cos d’ordre ha iniciat la recerca d’aquesta persona. L’avís s’ha donat a les diferents patrulles i encara es manté. Fonts del cos d’ordre han apuntat que s’espera poder localitza-la en els pròximes hores.

Comentaris (4)

Trending