Quatre detinguts ‘in fraganti’ mentre consumien cocaïna a la porta d’un local d’oci nocturn

Els arrestos es van produir en dues actuacions diferents de policies de paisà la matinada de dissabte i la de diumenge

Un control policial nocturn en una zona de la capital que no té a veure amb el lloc on hi va haver les detencions.
Un control policial nocturn en una zona de la capital que no té a veure amb el lloc on hi va haver les detencions. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha detingut aquest cap de setmana quatre persones, en dues actuacions diferents, per consumir cocaïna en les immediacions d’un cèntric local d’oci nocturn d’Andorra la Vella. En cada una de les intervencions es van arrestar dos homes, tots residents i de mitjana edat. Els quatre homes van ser enxampats ‘in fraganti’ per policies patrullers que feien controls nocturns de paisà.

Una actuació va ser la matinada de dissabte i, l’altra, diumenge, també a altes hores. De fet, en tots dos casos els arrestos es van produir vers les 4 de la matinada. Sempre en les immediacions (un aparcament públic) del mateix establiment que esdevé d’oci i local de copes i musical a partir d’una certa hora de la nit. De forma indubtable segons les fonts, els quatre homes estaven obertament amb la ratlla de cocaïna preparada i consumint-la o a punt de fer-ho.

Les dues primeres detencions, a 3/4 de 4 de la matinada de dissabte, van tenir com a protagonistes dos homes residents de 30 i 32 anys. Els interessats acabaven de consumir unes ratlles, com s’ha dit. Alhora, se’ls va trobar un petit embolcall de 0,6 grams de cocaïna. Les altres dues detencions es van produir quan passaven deu minuts de les 4 de la matinada de diumenge. en aquest cas es tractava de dos homes residents de 37 i 48 anys. També estaven dins del cotxe  i els agents els van enxampar en ple consum de la ratlla. A més a més, se’ls hi va trobar un petit embolcall de 1,2 grams de cocaïna, a més a més d’1,5 grams de marihuana.

La policia, segons que han confirmat diverses fonts, han incrementar els controls, sovint de paisà encara que els duguin a terme agents del servei de proximitat i seguretat ciutadana, al tomb dels locals d’oci nocturn. Es tracta de dissuadir possibles problemes de diversa índole i, també, mira de tallar el consum de droga per, d’aquesta manera, mirar d’eradicar també el seu tràfic o cessió.

DUBTES SOBRE LA MASCARETA

La policia també ha hagut d’atendre durant el cap de setmana els dubtes d’alguns establiments de restauració que no veuen clares les noves directrius en relació amb les mascaretes -que tornen a ser obligatòries en qualsevol cas en espais interiors- o que tenien algun petit problema amb algun client quan se’ls exigia l’ús de la mateixa. El decret publicat aquest divendres deixa clar que al restaurant la mascareta sols es pot llevar en el moment del consum. Per tant, planerament, entre plat i plat cal dur posada la protecció facial.

Comentaris (6)

Trending