Puja al bus borratxo i acaba detingut per molestar la resta d’usuaris i encarar-se a la policia

L’home, un resident de 54 anys, va agafar dimecres la línia que enllaça Andorra amb la Seu i va acabar detingut al punt fronterer pels aldarulls que estava causant

Un cotxe de policia en les immediacions de la frontera hispanoandorrana.
Un cotxe de policia en les immediacions de la frontera hispanoandorrana. POLICIA D'ANDORRA

Tot i que presentava algun símptoma clar d’embriaguesa, va pujar al bus. Al vehicle que enllaça de forma regular Andorra i la Seu d’Urgell. En lloc d’estar calmat producte del seu estat etílic, va ser tot el contrari. A mida que el viatge avançava, la seva alcoholèmia feia més efecte. I, sobretot, el que feia efecte, no pas positiu, eren les molèsties que ocasionava a d’altres usuaris del servei.

Els passatgers de la línia es van començar a queixar. L’actitud d’aquell resident de 54 anys va afartar els usuaris i el conductor del vehicle, que en arribar al punt fronterer va aturar-se i va sol·licitar la intervenció dels agents de policia que hi havia a la garita. Els funcionaris van controlar-lo en primera instància, demanant-li explicacions de la situació que estava protagonitzant.

Lluny d’amainar el seu comportament davant dels uniformats, la seva actitud encara va anar a més, faltant al respecte als policies. En fi, que acabaria detingut acusat d’un delicte contra l’honor. Els fets van passar dimecres a la tarda. La detenció, segons les fonts consultades, va tenir lloc vers les 19 hores d’aquell dimecres just al punt fronterer.

Comentaris (1)

Trending