La pugna per mà d’obra podria estar rere l’incendi provocat en una constructora d’Escàs el Nadal

La policia manté oberta i sota direcció judicial una investigació que ja hauria donat alguns fils per on tibar

Imatge d'una obra al país.
Imatge d'una obra al país. ARXIU

El sector de la construcció és, ara per ara, dels pocs que funcionen a un ritme tant o més elevat que el que tenia abans de l’esclat de la pandèmia. Igual com hi ha molta feina, cada vegada costa més trobar operaris qualificats per fer-la. I com més va, més són els transvasaments de treballadors d’unes empreses a altres. Aquesta pugna per mà d’obra podria estar rere l’incendi provocat que la nit de la Nadal hi va haver a les instal·lacions que una empresa constructora del país té a Escàs.

El foc va iniciar-se de forma molt seguida en tres punts distints i sense relació aparent entre ells. Quatre camions, alguns de molt nous, van resultar afectats per les flames, alguns d’ells de forma molt notable. Des del primer moment, la policia va considerar provocat el foc i com a tal es va tractar. La investigació està sota direcció de la Batllia, que instrueix formalment la causa oberta.

El foc s'ha produït a les instal·lacions d'una empresa de construccions, a Escàs

Relacionat

La policia investiga un possible foc intencionat en una nau d’Escàs

Segons fonts coneixedores dels fets, la policia estaria treballant de forma molt discreta però sí que hi hauria algun fil per tibar. Fins i tot, encara que aquest extrem no s’ha pogut confirmar, es tindria algun sospitós. Però falten diligències per practicar i elements per analitzar. Sí sembla clar que la suposada ‘guerra’ entre empreses en un moment complicat tindria relació d’una manera o altra amb els fets que s’estan investigant.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending