La policia investiga un possible foc intencionat en una nau d’Escàs

Els fets han tingut lloc aquesta matinada a les instal·lacions d’una empresa de construcció i els bombers han necessitat dues hores per extingir les flames

El foc s'ha produït a les instal·lacions d'una empresa de construccions, a Escàs
El foc s'ha produït a les instal·lacions d'una empresa de construccions, a Escàs Google Maps

El cos de bombers ha hagut de mobilitzar-se aquesta matinada per extingir un aparatós foc que es va originar a la nau d’una empresa, a Escàs, a la Massana. Els fets han tingut lloc cap a la 2/4 de 2 de la matinada i els agents del cos d’extinció d’incendis han necessitat un parell d’hores per apagar les flames. Arran dels fets, la policia ha obert una investigació per determinar si l’incendi es va produir de manera intencionada després de constatar que es va originar des de tres punts diferenciats, segons fonts policials.

Arran de l’avís d’incendi s’han hagut de mobilitzar quatre vehicles dels bombers i, encara que en dues hores van aconseguir controlar les flames, l’actuació posterior s’ha allargat fins aquest matí. Respecte als danys materials, tres vehicles de l’empresa han quedat totalment calcinats i un quart ha resultat afectat. Més tard, els agents van requerir la presència de la policia perquè avaluessin la situació.

En aquest tipus d’incidents, els agents de l’ordre sempre efectuen una investigació per determinar les causes. No obstant això, el fet que l’incendi hagués començat a tres punts clarament diferenciats hauria intensificat les sospites que el foc ha estat intencionat. Les fonts policials consultades han explicat que s'estan recabant els elements necessaris per a la investigació. I que, d'entrada, s'hauria provocat un foc distint per a cadascun dels vehicles més afectats, sense que hi hagi cap connexió entre ells. Per ara no s'hauria practicat cap detenció en relació amb aquest fet.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending