La policia precinta un ascensor a Sant Julià després d’un accident amb una ferida

El giny va pujar a gran velocitat fins que va topar amb el sostre en un edifici de la urbanització de la Borda del Jaile i una noia que era a l'interior de l'elevador ha estat atesa a l'hospital on després de diverses proves s'ha comprovat que no tenia cap fractura

Comentaris

L'ascensor precintat a la Borda del Jaile.
L'ascensor precintat a la Borda del Jaile. B.N.

La policia ha precintat l'ascensor de l'edifici l'Oreneta de la zona residencial de la Borda del Jaile, a Sant Julià de Lòria després de l'accident que ha tingut lloc aquesta passada nit de dimarts. Una noia de 18 anys va resultar ferida a causa de l'impacte del giny amb el sostre de la instal·lació.

La noia va ser traslladada a l'hospital on després de diverses proves -tac i radiografies- es va comprovar que no tenia res trencat. Ja és a casa tot i que té molèsties al cap i a l'esquena.

Els fets van passar a les deu de la nit d'aquest dimarts quan una família, que tornava de vacances, va aparcar el cotxe a l'aparcament soterrani del pis menys 1 i es va disposar a anar al seu pis. Quan estaven carregant l'equipatge a l'ascensor, aquest va pujar de sobte en despendre's el contrapès a una velocitat inadequada i amb la noia a dins fins el sisè pis. Els ascensors només tenen frens d’emergència en cas de baixada.

La policia va precintar l'aparell i s'haurà d'esbrinar si s'havien fet, i quan, les revisions de manteniment, un aspecte que segons les conclusions que se'n derivin podria acabar amb una denúncia. 

Comentaris (9)

Trending