La policia investiga un presumpte furt-bretolada a l’Espai Lleure 2 d’Escaldes

Una de les finestres de l’equipament ha aparegut aquest matí amb un vidre trencat i al seu interior hi havia mobiliari regirat i evidències que algú hi hauria estat menjant i bevent

L'Espai Lleure és a la plaça dels Dos Valires.
L'Espai Lleure és a la plaça dels Dos Valires. ARXIU

La policia investiga un suposat furt amb força a l’Espai Lleure 2 d’Escaldes, a la plaça dels Dos Valires. Una de les finestres de l’equipament ha aparegut aquest matí amb un vidre trencat i al seu interior hi havia mobiliari regirat i evidències que algú hi hauria estat menjant i bevent. El comú ha interposat la corresponent denúncia tot i que tot fa pensar que més que una voluntat real de robar els autors de l’acció ho haurien fet més a mode de bretolada.

El vidre s’hauria trencat de matinada. Amb tot, els investigadors policials han recuperat diferents gravacions de càmeres de seguretat de l’entorn de la ludoescola escaldenca per mirar si el visionat de les imatges enregistrades permeten aconseguir alguns elements més que serveixin per aclarir la naturalesa real dels fets i identificar-ne els seus autors. En principi, els desconeguts que han accedit a l’espai comunal no s’han endut res de valor.

Hi havia mobiliari i altres elements que configuren l’espai remoguts i a falta que es trobi a faltar res en els propers dies, tot semblaria indicar, segons diferents fonts, que els desconeguts que han trencat el vidre per colar-se a les instal·lacions el que han fet és bàsicament beure i menjar dins mateix de l’espai, on hi havia emmagatzemats diversos productes. A tot estirar, segons les fonts, se n’haurien endut algunes caixes de galetes, sucs i alguna altra beguda.

Comentaris

Trending