La policia investiga un furt de diners, joies i rellotges en un domicili del Pas

Els fets van succeir dissabte a primera hora de la tarda i l’afectat tot just va sortir una hora aproximadament del pis

Un vehicle policial amb el Pas de la Casa al fons.
Un vehicle policial amb el Pas de la Casa al fons. POLICIA D'ANDORRA

La policia investiga la desaparició d’un domicili particular del centre del Pas de la Casa de diners, joies i rellotges. L’ocupant del pis hauria interposat la denúncia corresponent i alguns veïns seus haurien declarat que a l’entorn de l’hora que presumptament s’hauria comès el furt es van veure dos homes en actitud vigilant i sospitosa rondant per la zona.

Els fets van passar dissabte a primera hora de la tarda. Segons algunes fonts, l’afectat denunciant hauria sortit com a molt una hora entre les 2 i les 3 de la tarda, tot just després de la tarda a fer alguna petita gestió o quelcom tan senzill com anar a fer el cafè en algun establiment proper al seu propi domicili. Segons han explicat algunes fonts, és probable que l’home, refiat, tanqués la porta de l’habitatge només de cop. En tot cas, però, sembla evident que la porta estava tancada.

També sembla clar, segons les fonts, que en el domicili d’on s’haurien sostret, segons les fonts, entre 7 i 8.000 euros i algunes joies i algun rellotge, tampoc no s’hi van observar signes evidents de força per poder accedir al lloc ni tampoc hi va haver un gran desordre després de l’entrada dels presumptes lladres, que d’alguna manera o altra, segons les fonts, havien de ser coneixedors que al domicili hi havia una quantitat notable de diners.

Comentaris

Trending