La policia intenta aclarir un suposat intent de segrest d’un menor a Canillo

El cos mantindrà durant els propers dies una discreta vigilància a l’entorn de les escoles per dissipar qualsevol dubte

Una imatge d'arxiu de la zona on haurien passat els fets que es miren d'aclarir.
Una imatge d'arxiu de la zona on haurien passat els fets que es miren d'aclarir. ARXIU

La policia intenta aclarir un suposat intent de segrest d’un menor que hauria tingut lloc dijous a la tarda, a la sortida de l’escola, a Canillo. Encara que la situació és confusa, tant l’explicació de l’infant a la seva mare com la versió d’una dona que hauria intervingut en observar moviments estranys d’unes persones ‘desconegudes’ avalarien la sospita. En tot cas, el cos d’ordre mantindrà els propers dies una discreta vigilància a l’entorn de les escoles per dissipar qualsevol dubte.

De fet, aquest divendres ja s’hauria fet aquesta vigilància a la sortida dels escolars a l’Escola andorrana de Canillo. De fet, tant aquesta presència inusual com altres moviments que haurien tingut lloc ahir a l’entorn del Palau de Gel i d’altres indrets del centre de la parròquia intentant recuperar possibles imatges gravades en càmeres de videovigilància haurien permès ‘descobrir’ l’afer.

Fonts comunals han explicat que aquest dijous a la tarda hi havia un menor en una parada de bus propera a l’equipament sòcio-esportiu de l’avinguda Sant Joan de Caselles. En un moment donat se li haurien acostat uns desconeguts mirant d’atreure’l i, suposadament, explicant-li que el venien a recollir de part del seu pare. Veient la situació incòmoda, una dona que passava per la zona, veïna de la parròquia, va agafar el nen i se’l va endur momentàniament.

Posteriorment, segons les mateixes fonts, el menor hauria explicat la situació a la seva mare, que hauria posat la situació en coneixement de la policia que, finalment, i encara que amb certa discreció estaria analitzant la situació per mirar d’aclarir-la i, en el cas que hi hagués hagut la intencionalitat d’endur-se l’infant, mirar de descobrir la identitat dels desconeguts en qüestió.

Comentaris (4)

Trending