La policia identifica i envia a la Batllia l’autor del trencament de vidres al Pas

L’home, un resident a la localitat, haurà d’afrontar càrrecs per una contravenció penal de danys, ja que l’import dels desperfectes no supera els 600 euros i, per tant, no és delicte

El vidre trencat d'un dels comerços afectats per la bretolada.
El vidre trencat d'un dels comerços afectats per la bretolada.

La policia ha identificat un home com a responsable del trencament dels vidres de dos establiments la matinada de divendres al Pas de la Casa. El cos d’ordre ha comprovat que ell va ser qui van provocar les destrosses i ja han passat la informació a la Batllia. Des de l’òrgan judicial se’l cridarà perquè respongui per una contravenció penal de danys.

Els fets van tenir lloc la matinada de divendres i va ser el repartidor de pa que atenia un dels dos locals afectats, un restaurant, qui va donar l’avís. La policia es va desplaçar al lloc dels fets, a l’avinguda d’Encamp del Pas i va localitzar un segon establiment afectat, una botiga de material d’esquí.

El vidre trencat d'un dels comerços afectats per la bretolada.

Relacionat

Trenquen els vidres de dos comerços del Pas de la Casa

Les investigacions van descartar que s’hagués produït, més enllà del trencament dels vidres, cap altre delicte. Dels establiments no faltava ni diners ni material i, per tant, no es va produir cap furt. Les indagacions del cos d’ordre van permetre identificar el presumpte autor dels fets, un home major d’edat, resident a la localitat.

La policia no el va detenir, ja que l’import dels danys ocasionats no supera els 600 euros. Per tant, es tractaria, en tot cas, d’una contravenció penal i no pas un delicte. Tot l’informe s’ha enviat a la Batllia que ara haurà de citar l’home per fer el procediment judicial corresponent. Segons el codi penal, podria ser castigat amb una pena de treball en benefici de la comunitat o una multa fins al doble del dany causat.

Comentaris

Trending