Trenquen els vidres de dos comerços del Pas de la Casa

La policia investiga els fets, que atribueix a actes vandàlics, ja que no s’ha detectat que faltin ni diners ni material de l’interior dels establiments, situats al capdamunt de l’avinguda d’Encamp

Comentaris

El vidre trencat d'un dels comerços afectats per la bretolada.
El vidre trencat d'un dels comerços afectats per la bretolada.

Dos establiments del Pas de la Casa han aparegut aquest matí amb els vidres dels aparadors trencats. La policia investiga ja els fets, que s’atribueix, en un principi a actes vandàlics. I és que, un cop analitzat els locals, no s’ha detectat que a l’interior hi falti material o diners i, per tant, es descarta, per ara, la hipòtesi del furt. Els fets han tornat a causa inquietud entre els veïns de la població fronterera.  

Segons les fonts consultades ha estat el repartidor del pas que havia de servir a un dels locals afectats, un restaurant situat a l’avinguda d’Encamp, a la zona dels apartaments Frontera Blanca, qui quan ha arribat al lloc ha vist les destrosses. La policia s’hi ha desplaçat i ha inspeccionat altres establiments propers. Llavors és quan ha trobat un segon comerç també amb els vidres trencats.

En aquest cas, es tracta d’una botiga especialitzada en material d’esquí, que també tenia l’aparador afectat. Davant la possibilitat que l’acció s’hagi realitzat per intentar entrar a robar, els agents i els propietaris dels comerços han inspeccionat l’interior. En principi no s’ha detectat que falti ni diners ni cap altre objecte. Per tant, tot fa pensar que els fets responen a un acte vandàlic que, ara, s’està investigant.

Comentaris (4)

Trending