Policia i agents de circulació han de reduir un home que destrossava un pis al Pas de la Casa

Els fets han succeït aquesta matinada i quan els agents han acudit al lloc des d’on hi havia l’avís s’han trobat l’individu ‘armat’ amb diferents ganivets

L'incident s'hauria originat al carrer del Maià.
L'incident s'hauria originat al carrer del Maià. ARXIU

La policia ha hagut d’intervenir aquesta matinada al Pas de la Casa per reduir no sense dificultats un home que inicialment estava destrossant l’habitatge on aparentment residia, al carrer del Maià, i que hauria ‘rebut’ els agents ja al carrer ‘equipat’ amb alguns ganivets. Per reduir l’home han hagut de col·laborar agents de circulació de la localitat encampadana. Davant el seu estat d’extrema alteració, una vegada reduït, l’individu ha estat traslladat al centre hospitalari. En ser donat d'alta ha quedat detingut.

Els fets han succeït passades les 2 d’aquesta matinada passada. Segons fonts policials, vers aquella hora s’ha rebut un avís davant el fet que un home estava destrossant un pis. Segons fonts veïnals, mentre els agents es desplaçaven cap a l’apartament en qüestió, l’individu hauria sortit de l’edifici visiblement alterat i la policia l’ha hagut de perseguir. L’home hauria oposat força resistència a banda de brandar alguns ganivets.

En aquest cas, se l’ha hagut de reduir per la força i en cap moment s’ha optat per la utilització del Taser -les fonts consultades no han pogut precisar si els agents que es van desplaçar fins a lloc portaven alguna pistola elèctrica entre el seu equipament-. Una vegada reduït se l’hauria traslladat al centre sanitari per sotmetre’l al corresponent tractament. Formalment, l’home no ha estat detingut fins que no ha estat estabilitzat i se li ha donat l'alta.

Comentaris

Trending