Els plats pel cap a Terra Vella: una detinguda per agredir la parella

La policia deté una jove resident de 22 anys després d’esbatussar-se amb la parella i la deixa després en llibertat una vegada completat l’expedient corresponent

Un dels vehicles policials que han acudit al lloc dels fets.
Un dels vehicles policials que han acudit al lloc dels fets. Toni Solanelles

La policia ha detingut aquest matí a la zona de Terra Vella, a Andorra la Vella, una jove resident de 22 anys per un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. Tot plegat derivava d’una batussa amb la parella. De bon matí, la tensió ha anat incrementant-se i de les paraules han passat a les mans. La noia hauria llaçat un objecte del parament de la llar contra el noi, tocant-lo al rostre i causant-li una ferida sagnant al tomb del nas.

Enmig de l’altercat, hi hauria hagut un forcejament amb la intenció del noi de fer deposar de la seva actitud la jove. Aquesta hauria continuat molt alterada tot proferint diverses esgarrapades a la seva parella. Alguns dels veïns haurien advertit la batussa i haurien avisat la policia. Dues patrulles amb almenys quatre agents uniformats han acudit al lloc. Després d’unes primeres indagacions, i veient la situació, s’haurien endut detinguda la jove.

Els agents han elaborat el pertinent informe i una vegada recuperada la calma, i vist que els fets no experimentaven especial gravetat, la mateixa policia ha decidit alliberar la jove i ara serà la Batllia, si ho creu pertinent, la que haurà de convocar la detinguda ara ja alliberada per adoptar la decisió que cregui més pertinent.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending