‘Persegueixen’ un vehicle després de fer una pintada en una façana d’Escaldes

Encarregats dels aparcaments de la parròquia han donat l’alerta i la policia ha enxampat l’autor quan pretenia creuar la frontera del riu Runer, que s’haurà de fer càrrec del cost de la neteja

La pintada s'ha fet en les immediacions de l'aparcament Escoles d'Escaldes.
La pintada s'ha fet en les immediacions de l'aparcament Escoles d'Escaldes. Toni Solanelles

Fins a la frontera del riu Runer ha anat un Audi espanyol de color vermell que per causes que no han transcendit s’ha aturat un moment en les immediacions d’un aparcament comunal d’Escaldes i ha decidit, a priori sense solta ni volta, fer un grafit en una part de la façana adjacent a l’espai per aparcar que ja és de titularitat privada.

Els fets han passat pels volts de la 1 del migdia. I algun empleat comunal ha rebut la informació inicial referent a què de cop i volta, el conductor de l’esmentat Audi hauria fet una pintada, unes lletres. S’ha donat l’alerta i poc després els policies que estaven al punt fronterer l’han enxampat. Com que la despesa de fer netejar el grafit seria inferior als 600 euros, se li ha aplicat una contravenció penal. Una falta. Parlant planerament, se li farà pagar el que costi la neteja.

Segons les fonts consultades, l’indret on ha succeït tot plegat és en les immediacions de l’aparcament Escoles, a l’avinguda de les Escoles escaldenca. La pintada s’hauria fet en un lateral interior que és propietat privada. És a dir, sobre el qual no té cap mena de domini el comú. Per tant, haurà de ser el titular de l’edifici qui haurà de denunciar, fet que s’haurà acabat formalitzant.

Comentaris

Trending