Persecució d’una ‘coneguda’ amb el permís retirat

La policia ha detingut aquesta mitjanit una dona amb nombrosos antecedents tant per alcoholèmies positives com per consum o tràfic d’estupefaents, que en algun cas li ha valgut presó

Una dotació policial fent una ronda nocturna.
Una dotació policial fent una ronda nocturna. POLICIA D'ANDORRA

Li han donat l’alto a l’avinguda Santa Coloma. Tenien el convenciment que tenia el permís retirat. I lluny de reduir la marxa i aturar-se, ha premut més l’accelerador si calia i ha tirat milles. No ha passat massa estona fins que els policies l’han aconseguit pescar després d’una petita persecució. I ha acabat detinguda. Un arrest més en l’expedient de la jove, amb diversos antecedents per alcoholèmies positives i consum o tràfic d’estupefaents. En algun cas amb presó inclosa.

Els fets han succeït més o menys aquesta mitjanit passada. Entre l’avinguda Santa Coloma i el carrer Gil Torres. Tot a Andorra la Vella. Els agents han advertit la presència d’un vehicle conduït per una ‘coneguda’ que intuïen amb el permís retirat. La dona, com s’ha dit, lluny d’aturar-se ha seguit la marxa amb més ganes si de cas. Però no han trigat gaire els policies en enxampar-la. Just al carrer Gil Torres.

Una vegada aturada, han pogut comprovar dues qüestions que suposaven: efectivament, conduïa la dona amb el carnet retirat. Ja això li valia la detenció per un delicte contra l’administració de Justícia. És a dir, per burlar la resolució judicial. A més a més, i com en altres ocasions, la noia ha donat positiu en el control d’alcoholèmia. De fet, els seus símptomes ja la delataven.

Per tant, al delicte contra l’administració de Justícia li han hagut d’imputar, també, un delicte contra la seguretat col·lectiva. No és el primer cop que se l’enxampa conduint amb el permís retirat ni, tampoc, que ho fa sota els efectes de l’alcohol. L’home (i la dona) és l’únic animal que topa dos cops amb la mateixa pedra. O tres. O quatre. I n’hi ha que els costa aprendre. Molt. Massa.

Comentaris (2)

Trending