El passatger d'un bus de la Seu a Andorra acaba a l'hospital després de ser agredit per un jove

Els fets han passat aquest dijous al matí en una parada de Sant Julià de Lòria i la policia efectua una operació de recerca

Els fets han passat en aquesta parada de Sant Julià de Lòria.
Els fets han passat en aquesta parada de Sant Julià de Lòria. B.N.

El passatger d'un bus de la línia La Seu d'Urgell-Andorra ha acabat a l'hospital després de ser agredit per un jove que viatjava amb tres més quan el vehicle ha arribat a la parada de la plaça Francesc Cairat de Sant Julià. Els fets han passat a dos quarts de deu del matí d'aquest dijous. El jove hauria escopit a l'home, un treballador fronterer, i posteriorment l'hauria agredit.

El conductor del vehicle de l'empresa Camino Bus, que comparteix la línia amb Montmantell, ha avisat la policia i quan ha arribat els quatre joves ja havien marxat. S'ha facilitat la seva descripció a les patrulles. L'home ha anat a l'hospital on se li ha fet el corresponent informe forense previ a la presentació de la denúncia. Tenia una vermellor a la cara.

Segons les primeres investigacions es tractaria d'un grup de joves que havien anat de festa a la Seu d'Urgell dimecres a la nit. En el bus, l'home els hauria recriminat el seu comportament i un dels joves l'hauri escopit primer i posteriorment l'hauria agredit, Fins el moment la recerca dels joves no hauria donat resultat.

Comentaris (2)

Trending