Operat d’urgència un operari de la construcció ferit en un accident laboral a Arinsal

Mentre descarregava bigues de ferro d’un camió, una de les peces li va caure al damunt i li va aixafar una cama

Comentaris

L'helicòpter arribant a l'hospital.
L'helicòpter arribant a l'hospital. Toni Solanelles

Un operari del sector de la construcció de 47 anys i resident al Principat va haver de ser operat d’urgència aquest dijous a la tarda després que patís un accident laboral a Arinsal. L’home descarregava bigues de ferro d’un camió i per causes que els inspectors de treball hauran de determinar formalment una de les peces li va caure al damunt i li va aixafar una cama, causant-li lesions de rellevància en dita extremitat inferior.

Fins al lloc es van desplaçar les emergències sanitàries, que van determinar que era preferible evacuar el ferit amb helicòpter cap al centre hospitalari. També es va requerir la presència dels bombers per tal que col·laboressin en la manipulació del ferit, que va ser enlairat en l’helicòpter des de l’aparcament de l’estació d’esquí, que no queda lluny d’on hi va haver el malaurat sinistre laboral.

Una vegada es va haver fet la primera atenció al mateix lloc de l’accident i es va immobilitzar l’obrer, se’l va enviar en l’helicòpter cap a l’hospital. Una vegada al centre sanitari, els metges que el van atendre van decidir que calia operar d’urgència el ferit per reduir les lesions que presentava a la cama. Hores d'ara, i després de la intervenció quirúrgica, l'obrer ferit ja es troba en una planta ordinària de l'hospital recuperant-se de l'operació.

L’accident va passar poc després de les 4 de la tarda i a banda del SUM i els bombers també van acudir fins a l’indret dispositius de la policia i inspectors en matèria laboral per tal de determinar el succeït i adoptar les mesures o obrir els expedients que siguin escaients d’acord amb la legislació vigent.

Comentaris (1)

Trending