Nou frau a través de correu electrònic per obtenir credencials de clients d’Andorra Telecom

Un e-mail indica que el compte quedarà suspès i ofereixen un enllaç per 'arreglar' els suposats problemes, moment en què es produeix el robatori de les dades

FdFmZFmWQAIbh6I
FdFmZFmWQAIbh6I

Nou intent de pesca de credencials. Així ho ha anunciat Andorra Telecom a través de les seves xarxes socials on especifiquen que s'envia un e-mail informant que el compte quedarà suspesa, si no es clica en un enllaç que ofereixen. La parapública recorda que ells no han enviat el correu electrònic i que no s'ha de clicar a cap lloc, moment en què es roba la informació.

Andorra Telecom, a través de les xarxes socials, ha alertat d'un nou intent de 'pishing' o pesca de credencials a través del correu electrònic. L'e-mail torna a ser l'eina emprada i, en aquesta ocasió, indiquen que la bústia se suspendrà en 48 hores a no ser que cliquis en un enllaç per resoldre els suposats problemes.

En aquest sentit, des de la parapública recorden que en cap cas s'ha de clicar en l'enllaç. És que la persona accedeix en ell quan es produeix el robatori de les dades. Per tant, demanen molta cura i que la gent no caigui en la trampa.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending