Un motorista ferit en un accident a la Massana

Aquest dilluns a la tarda un altre sinistre al pont d'Anyós ha provocat importants danys materials a dos turismes

Ambulàncies i la motocicleta en el lloc de l'accident.
Ambulàncies i la motocicleta en el lloc de l'accident. Altaveu

Un motorista ha resultat ferit en un accident que s'ha produït aquest dilluns a un quart de deu al centre de la parròquia de la Massana. Per causes que encara no se saben, han col·lidit dos turismes i una motocicleta. L'accident ha provocat retencions.

L'accident ha mobilitzat els agents de circulació comunals, dues patrulles de la policia i ambulàncies. S'ha tallat el trànsit mentre s'atenia al motorista i la circulació s'ha desviat per les Costes del Teixidó i pel carrer Major. El motorista, que no ha perdut en cap moment el coneixement, ha estat traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

La calçada estava humida i es recomana precaució perquè les temperatures baixaran a les pròximes hores i l'aigua es pot convertir en gel. Els tres vehicles implicats en l'accident han estat una motocicleta Kymco Agility 125, i dos turismes, Land Rover Range Rover i Volkswagen Golf, tots amb matrícula del Principat.

Hores abans, un accident al pont d'Anyos entre un Opel i un BMW ha provocat importants danys materials en els dos vehicles.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending