Ferit un motorista de 52 anys en un accident a la zona del Torrent Pregó

Conduïa una Honda X-ADV 750 matriculada al Principat i va perdre’n el control tot sol, obligant els equips de seguretat i emergència a establir pas alternatiu durant una estona entre Encamp i Meritxell

Els bombers han hagut de traslladar el ferit cap a l'hospital.
Els bombers han hagut de traslladar el ferit cap a l'hospital. Toni Solanelles

Un motorista resident de 52 anys es va fer ferides de consideració en perdre el control del vehicle de dues rodes en un accident que hi va haver a la carretera CG-2, al punt quilomètric 7,300,  més o menys a la zona del Torrent Pregó, en terme parroquial d’Encamp. El sinistre, en què només s’hi va veure implicat la moto, va succeïr al tomb de 3/4 de 10 del vespre i fins al punt de l’accident s’hi van haver de desplaçar dotacions dels bombers i de la policia. I agents del servei de circulació encampadà.

Per poder atendre el ferit, retirar la moto i netejar la via es va haver de donar pas alternatiu durant una estona entre Meritxell i Encamp. Aparentment, la moto circulava en direcció cap Encamp des de Canillo. El ferit, que va ser traslladat cap al centre hospitalari pels bombers, conduïa una Honda X-ADV 750 amb matrícula del Principat. Al cap d'unes hores, l'home ha estat donat d'alta amb contusions.

Etiquetes

Comentaris

Trending