Els Mossos enxampen tres lladres de pisos in fraganti a la Seu d’Urgell

Els agents de la policia catalana els van localitzar a l’interior d’un dels dos domicilis que havien forçat amb nombrós material incriminatori

El material trobat als lladres.
El material trobat als lladres. MOSSOS

Els Mossos han detingut a la Seu d’Urgell tres homes als quals van enxampar in fraganti quan estaven cometent furts a domicilis de la localitat. Els arrestats, de 31, 34 i 38 anys se’ls considera responsables de dos robatoris amb força en pisos. La intervenció va tenir lloc a primera hora de la matinada del passat diumenge, segons s’ha informat des del cos d’ordre.

Així, com recull Ràdio la Seu, agents de la policia catalana van ser avisats que un grup de persones intentava accedir a un pis de la sisena planta d’un edifici al carrer Joaquim Viola. Un cop al lloc, es va comprovar que una de les portes estava mig oberta i que no tenia els dos bombins. Es va descobrir també que l’altre immoble de la planta estava també forçat.

Els Mossos van accedir a l’interior del pis i allà van localitzar tres persones. Les van identificar i escorcollar. En el registre es va localitzar una navalla múltiple, un joc de claus fixes i les d’un vehicle de lloguer. Al mateix temps, una altra patrulla, en aquest cas de la policia local de la Seu, va trobar, a sota de les finestres, una bossa amb cinc rossinyols, un tornavís tipus punxó i claus tipus colze. Es creu que, quan es van veure sorpresos, els presumptes lladres van llançar-la per la finestra.

Pel que fa a l'altre habitatge, en obrir la porta, els agents van veure un tros del bombí trencat i un tornavís. Al replà de l'escala també van descobrir una làmina de plàstic dur, utilitzada habitualment per obrir les portes tancades sense clau. Posteriorment, els efectius van localitzar al passeig del Parc el vehicle de lloguer dels sospitosos i al seu interior dos mòbils, un altre tornavís i el contracte de lloguer a nom d'uns dels identificats.

Quan es va intentar parlar amb els detinguts, no va ser possible. Cap d’ells parlava castellà o català. O, almenys així ho van fer veure. Dilluns, tots tres van ser posats a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending