Els mossos detenen cinc persones que van intentar entrar a robar a dues cases de la Seu d’Urgell

La primera intervenció va tenir lloc dissabte, amb dos arrestats, a la zona del Serrat de la Capella; la segona, ja diumenge de matinada, a la partida de Sant Armengol, amb tres controlats més, amb antecedents previs

Comissaria dels mossos d'esquadra de la Seu d'Urgell.
Comissaria dels mossos d'esquadra de la Seu d'Urgell.

Els Mossos d’Esquadra de la Seu d’Urgell han detingut fins a cinc persones el passat cap de setmana que van ser enxampats quan estaven intentant robar en dues cases del municipi. Els arrestats tenen, segons s’ha informat des del cos d’ordre català, entre 25 i 41 anys. En les intervencions van col·laborar també agents de la policia local de la capital alturgellenca.

La primera detenció va tenir lloc dissabte, a la zona del Serrat de la Capella. L’alerta la va donar un veí, que va trucar i va explicar que veia com dos homes miraven d’esbotzar la porta de l’habitatge. Ràpidament, una patrulla es va dirigir al lloc dels fets. A la casa els sospitosos no hi eren, però a les seves proximitats es van localitzar dos individus que coincidien amb la descripció donada de forma telefònica.

Per això, van quedar detinguts per la seva presumpta implicació en els fets. Cap dels dos, segons indica el cos d’ordre, tenia antecedents previs.

Hores més tard, durant la matinada, es va repetir un fet similar. A la partida de Sant Armengol un testimoni va alertar que havia vist tres homes saltant la tanca perimetral d’un habitatge. Es van mobilitzar diferents dotacions i quan van arribar van enxampar les tres persones ‘in fraganti’. En aquest cas encara estaven intentant forçar un dels accessos a la casa.

En aquest cas, també han quedat detinguts i sí que tenien antecedents per fets similars. Juntament amb els dos arrestats dissabte, han passat ja a disposició judicial al jutjat d’instrucció de la Seu d’Urgell.

Comentaris

Trending