Els mossos ‘busquen’ un motorista andorrà per participar en piruetes multitudinàries enmig de l’A-2

La policia catalana investiga des del 29 de gener un grup d’unes setanta motocicletes que hauria circulat entre Sant Joan Despí i Castellbisbal ocupant tota la via, bloquejant el pas d’altres vehicles i fent maniobres de perill

Un dels motoristes infractors ja identificats i denunciats.
Un dels motoristes infractors ja identificats i denunciats. Mossos d'Esquadra

Els mossos d’esquadra estan treballant per identificat una motocicleta amb plaques andorranes que hauria participat amb una setantena de motos més en una mena de concentració en mara multitudinària i temerària per l’autovia A-2 entre Sant Joan Despí i Castellbisbal. El motorista andorrà seria un dels quatre que hauria comès pràctiques més de risc en una acció que va tenir lloc el 29 de gener i que va ser denunciada per altres usuaris de la via.

Feia dies que la policia catalana ja investigava comportaments anòmals de joves conductors de motocicletes que, sobretot per vials ressenyables del Baix Llobregat, i per polígons industrials, cometien flagrants infraccions i es gravaven per després mostrar els enregistraments per les xarxes socials. Aquell 29 de gener, pel tram esmentat de l’A-2, un grup d’unes setanta motos va ocupar tota la via impossibilitat l’accés a altres usuaris. A més, alguns dels motoristes duia a terme accions perilloses com conduir amb una roda aixecada.

Molts dels motoristes en qüestió duien les matrícules ocultades, ja fos amb un sistema tan anacrònic com tapar-les, en aquest cas, amb mascaretes, o amb altres sistemes més sofisticats. També alguns dels motoristes no tenien ni el permís de conduir vigent, en part, en algun cas, perquè se’ls havia retirat ja tots els punts producte d’altres infraccions ja detectades i sancionades amb anterioritat.

Segons que publica aquest dimecres el digital Crónica Global, els mossos d’esquadra ja han denunciat penalment tres dels participants en aquesta concentració tumultuosa. Es tracta de dos nois de 24 anys i un altre de 19 que estan acusat de conduir de forma temerària i de fer-ho, a més a més, sense el permís vigent i ocultant la matrícula. El quart infractor de més rellevància en aquella acció seria el conductor una moto matriculada a Andorra la titularitat de la qual s’està indagant.

Comentaris (10)

Trending