Mor la jove que va caure desplomada en una discoteca

Una malformació congènita cardíaca seria la principal hipòtesi de l’origen del sobtat desplom que ha mantingut la noia, de 21 anys, debatent-se entre la vida i la mort des de la matinada del 6 de novembre

Una imatge nocturna del centre hospitalari.
Una imatge nocturna del centre hospitalari. Toni Solanelles

La jove de 21 anys que la matinada del 6 de novembre va caure desplomada mentre estava en un local d’oci nocturn de Santa Coloma ha acabat morint aquesta nit a l’hospital. Des del primer moment se sabia que les possibilitats de sobreviure eren molt minses. I que producte de l’aturada cardíaca que va sofrir, les lesions neurològiques que patia eren molt severes.

Pràcticament des del mateix moment que va ser ingressada a l’UCI després que se la recuperés inicialment a la via pública i després al servei d’Urgències, el seu estat era molt crític. Se la mantenia en vida de manera artificial amb la remota esperança d’una reviscolada que no s’ha donat, com, de fet, els metges ja havien pronosticat. Una vegada s'ha acordat la desconnexió, la malaurada jove ha acabat morint al cap d'unes poques hores.

Una malformació congènita al cor que se li hauria detectat arran de les proves que se li han fet aquests dies, especialment els primers, és la principal hipòtesi de l’origen de la caiguda sobtada. Tots els elements obtinguts arran de les anàlisis efectuades han conduït a pensar que producte d’aquella patologia va patir l’aturada cardíaca, que li hauria pogut sobrevenir en qualsevol moment.

Comentaris (27)

Trending