La mobilització sanitària per un accident laboral a Fiter i Rossell genera retencions circulatòries

Un operari de la construcció hauria patit una lesió en una cama en un edifici que hi ha en obres a l’altura del número 46 de l’avinguda escaldenca

Ambulància del SUM i vehicle dels bombers en el lloc dels fets.
Ambulància del SUM i vehicle dels bombers en el lloc dels fets.

La mobilització sanitària -especialment amb SUM i bombers, però també amb el suport dels agents de circulació d’Escaldes i com a mínim una patrulla de la policia- per un accident laboral que hi ha hagut en un edifici en obres a la part alta de l’avinguda Fiter i Rossell ha causat un notable enrenou circulatori durant un tram d’aquest matí. El fet que s’hagin hagut de desplegar tot un seguit de vehicles d’emergències ha entorpit la mobilitat.

L’accident, les conseqüències del qual, tot i que oficialment no s’han comunicat, d’entrada no semblarien presentar una gran rellevància o gravetat, s’hauria produït poc abans de les 10 del matí en l’edifici en obres, a l’altura aproximada del número 46 de l’esmentat vial escaldenc. Un operari de la construcció s’hauria fet una lesió en una cama atès que li hauria caigut algun material de l’obra al damunt.

El ferit té 57 anys i els bombers l’han hagut d’evacuar per un balcó amb la grua escala, després que li hagi caigut una notable quantitat de runa al damunt, especialment de la cama, com s’ha dit. A banda dels serveis d’emergència i seguretat, també s’han desplaçat fins a l’indret integrants del departament d’inspecció de treball.

Comentaris

Trending