Mobilització policial ‘antiterrorista’ davant la conducta ‘sospitosa’ d’un vianant

Els agents han controlat a mitja tarda a la zona del carrer de les Canals d’Andorra la Vella un home de trets àrabs que segons alguns testimonis presencials hauria proferit de forma inesperada uns crits que han aixecat l’alerta

Zona del carrer de les Canals on s'hauria originat el primer 'incident'.
Zona del carrer de les Canals on s'hauria originat el primer 'incident'. ARXIU

Els crits suposadament sense cap sentit aparent d’un home de trets àrabs al carrer de les Canals ha generat a mitja tarda d’aquest dimarts una notable mobilització policial pel centre històric d’Andorra la Vella, fins que els agents han pogut controlar el sospitós i han descartat qualsevol situació anòmala. L’alerta terrorista general que hi ha i el fet que aquest migdia mateix hi hagi hagut a Alemanya un atropellament massiu que inicialment s’especulava que fos un atemptat (fet que s’ha descartat) han alimentat encara més el dispositiu.

Per acabar-ho d’adobar tot plegat, els fets han passat relativament a prop de l’ambaixada de França a Andorra. La situació, la proximitat de la seu dilomàtica, encara ha generat més preocupació en la mobilització policial constituïda per diverses patrulles, segons que han explicat testimonis presencials que, amb tot, més enllà del moviment dels agents, que en un moment donat han estat fent recerques per la zona, tant per localitzar l’individu com per mirar si hi havia algun paquet sospitós, sense que els testimonis consultats hagin vist res fora del normal.

 Fonts presencials han assegurat que la policia ha estat alertada tant per alguns clients d’un centre comercial com per treballadors d’un despatx de la zona que s’han vist sorpresos pels crits suposadament en àrab del vianant.

Comentaris (9)

Trending