Mobilització a l’estació d’autobusos per la mort fulminant d’un passatger

Un resident de 69 anys que baixava d’un bus s’ha trobat malament i s’ha atansat al bany de l’equipament, on els sanitaris del SUM no l’han pogut pas reanimar

El furgó fúnebre esperant per retirar el cos del difunt.
El furgó fúnebre esperant per retirar el cos del difunt. Toni Solanelles

La caiguda fulminant d’un resident de 69 anys que arribava a l’estació d’autobusos amb un bus i que en trobar-se malament s’ha dirigit al bany de la instal·lació on ha acabat morint ha generat una important mobilització a l’entorn de l’equipament, que tot i la malaurada circumstància i la presència de cossos d’emergència i de seguretat ha continuat operant amb tanta normalitat com està sent possible.

El fet ha succeït poc després de les 3 de la tarda. El passatger arribava en bus a l’estació -perquè després d'un temps d'estar en ERTO s'havia de reincorporar al seu lloc de feina en un hotel- i s’ha trobat indisposat. S’ha dirigit al lavabo de les instal·lacions però pràcticament ni tan sols hi ha estat a temps. Els responsables de l’estació han avisat ràpidament les emergències mèdiques, però la intervenció del SUM ha estat en va.

Els sanitaris no han aconseguit reanimar l’home i només han pogut certificar la defunció. A partir d’aquí s’ha posat en marxa tot l’operatiu legal, amb presència tant de furgons de la funerària com dels experts policials, que havien de descartar qualsevol àmbit criminal. En principi, res no feia dubtar que es tracta d’una defunció per causes naturals. L'home patia patologies prèvies.

Comentaris (1)

Trending