Mobilització de bombers i policia per una falsa alarma de foc en un local de l’avinguda Meritxell

No seria la primera vegada que els dispositius de seguretat de l’establiment l’erren i cal que els equips de seguretat es moguin per no-res

Bombers, policia i seguretat privada en les immediacions de l'establiment.
Bombers, policia i seguretat privada en les immediacions de l'establiment. Toni Solanelles

Uns minuts abans de les 10 d’aquesta nit s’ha activat una alarma d’incendi en un conegut establiment d’una franquícia xinesa situat a l’avinguda Meritxell que ha obligat a mobilitzar, almenys, una patrulla de policia, un camió de bombers i una dotació de l’empresa de seguretat privada que vetlla per la bona marxa del recinte comercial. Tot plegat hauria quedat en una falsa alarma.

Policies, bombers i vigilants de seguretat han descartat d’entrada que es veiés cap mena de flama ni, almenys des de l’exterior, que s’advertís cap punt calent. I com que segons algunes fonts no seria el primer cop que el dispositiu d’alerta antiincendis hauria fallat, abans de fer una actuació més contundent, observant que d’entrada no es veia cap perill, s’ha contactat amb el responsable del negoci.

Una vegada hauria aparegut el referent en qüestió de l’establiment, hauria tot quedat aclarit i s’hauria pogut ‘desmuntar’ el dispositiu. Segons com hagi anat la cosa, la normativa vigent en matèria de seguretat pública preveu sancions administratives pel mal funcionament dels sistemes d’alarma.

Comentaris

Trending