Mobilització dels bombers pel mal estat d’una façana a Prat de la Creu

Agents del cos de salvament revisen un immoble al cèntric carrer per evitar la caiguda de fragments de la paret; per ara, ni la neu ni el vent no han comportat una incidència especial

Dos bombers revisant la façana.
Dos bombers revisant la façana.

Una dotació dels bombers està actuant al carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella, a l’altura del número 30, en el sanejament d’una façana. La intervenció altera una mica el normal transcendir de la circulació. Sortosament, l’actuació està sent més preventiva que una altra cosa. Els petits fragments que aparentment es desprenien de la paret frontal de l’immoble no han tocat a ningú. I per evitar riscos, s’està mirant el conjunt de la façana.

Com els altres cossos de seguretat i emergència del Principat, els bombers estan especialment alerta arran de les nevades i la incidència que pot tenir encara el vent. Sortosament, però, segons les fonts oficials consultades, els agents del cos de salvament no han hagut de fer cap sortida especial per aquestes circumstàncies. I el cas de Prat de la Creu, com s’ha dit, és més per precaució, tenint en compte, justament, que hi poden haver ràfegues de vent notòries.

El vehicle dels bombers aturat just davant de l'immoble.
El vehicle dels bombers aturat just davant de l'immoble.
 

 

Comentaris

Trending