Un gos i dos gats afectats per inhalació de fum en l’incendi d’un pis al carrer de l’Alzinaret

(AMB VÍDEO) Les dues persones que viuen al pis no poden tornar al pis i han estat reallotjades en un hotel

Comentaris

https://youtube.com/shorts/FAcwI4YkSP4?feature=share

Danys materials, però sense ferits, és com ha acabat l’incendi que aquesta tarda s’ha declarat a la capital. De fet, les dues persones que hi viuen no es trobaven en l’habitatge, tot i que sí que estaven els seus animals de companyia que han resultat afectats per la inhalació de fum. Els desperfectes en el pis impossibiliten que puguin tornar a casa i han estat reallotjats en un hotel.

Un bon ensurt és el que s’han endut aquesta tarda els veïns de l’immoble 13 del carrer Alzinaret d’Andorra la Vella quan, al voltant de dos quarts de cinc de la tarda, s’ha declarat un incendi a la tercera planta de l’edifici. En el moment de l’incident, les dues persones del pis es trobaven fora i, per tant, tant no cal lamentar cap ferit; els que sí que han patit les conseqüències del fum han estat els tres animals domèstics, un gos i dos gats, un dels quals ha estat rescatar sense vida. Els altres dos animals han estat traslladats en una ambulància fins a un centre veterinari, on, a hores d’ara, estan ingressats i rebent el tractament escaient.

L’avís s’ha realitzat al voltant de dos quarts de cinc de la tarda i fins al lloc s’han desplaçat el camió de comandament de bombers, una dotació antiincendis i el camió escala. El cos de salvament ha estat l’encarregat d’apagar el foc de la cuina i ventilar l’immoble, tant l’escala com l’immoble. Només cal lamentar danys materials dins l’habitatge on s’ha declarat l’incendi a causa del foc i el fum; de fet, les dues persones, com a mínim aquesta nit, no podran tornar a casa i han estat reallotjades en un hotel.

Fins al lloc dels fets, a banda de bombers i l’ambulància, també s’han desplaçat la policia i agents de circulació d’Andorra la Vella i que s’han encarregat de la seguretat de la zona.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending