Mobilització de bombers a Callaueta per un ensurt amb una olla

Ambulància, cotxe de comandament, vehicle de foc i d’escala més una patrulla de policia i diversos agents de circulació per un incident que ha acabat en res

Vehicles dels bombers al carrer Callaueta.
Vehicles dels bombers al carrer Callaueta. Toni Solanelles

Fins a cinc vehicles amb els respectius funcionaris de bombers i policia, més diversos agents de circulació del comú d’Andorra la Vella s’han mobilitzat a quarts de dues de la tarda pel que semblava un avís d’un possible foc en un pis a l’edifici número 17 del carrer Callaueta, a la capital. Tot plegat ha quedat en poca cosa més que un ensurt.

L’ambulància dels bombers ha marxat pràcticament de seguida, després de comprovar que no hi havia cap ferit ni res que se li assemblés. Tot l’incident derivava d’una olla mal apagada que, certament, això sí, ferum a cremat sí que ha deixat anar. Diversos agents del cos d’extinció d’incendis i salvament han pujat fins a l’immoble on s’ha originat el petit incident que ha comportat el desplegament.

WhatsApp Image 2022 08 13 at 17.28.23
Desplagament sanitari a quarts de quatre a Callaueta.

Ambulància a banda, vehicles escala, de foc, el de comandament i una dotació de policia els agents del qual han estat els darrers en dirigir-se al pis per acabar de tancar la intervenció. Dues hores després, en aquest cas per un defalliment d’una persona gran, en aquest cas dues ambulàncies del transport sanitari s’han traslladat pràcticament al mateix punt.

Comentaris

Trending