Els bombers sufoquen un incendi en un nau industrial a l’edifici Encorces de la Comella

Cap a la zona s’han desplaçat quatre vehicles del cos així com dues patrulles de policia i una ambulància del Servei d’Urgències Mèdiques

Comentaris

Els tres vehicles de bombers a la zona de l'edifici Encorces
Els tres vehicles de bombers a la zona de l'edifici Encorces Alba Llacuna

L'edifici Encorces ha viscut un nou ensurt aquest matí amb un incendi en una de les seves naus industrials. El foc només ha provocat danys materials en el local de l'empresa on s'ha declarat, però ha obligat a evacuar tot l'edifici per seguretat abans que els Bombers es fessin càrrec de la situació.

Un bon ensurt és el que s’han endut els treballadors de les diferents empreses ubicades a l’edifici Encorces de la Comella i és que, a les 12.36 hores, s’hi ha declarat un incendi en una de les naus, concretament, en una d’un negoci de serralleria industrial de metalls i que ocupa un local d’uns 60 metres quadrats. Fins a la zona, s’hi ha desplaçat quatre dotacions del cos d’extinció, dues patrulles de policia i una ambulància del Servei d’Urgències Mèdiques (SUM).

Per sort, el foc només ha causat danys materials, perquè, com han ressaltat des del cos de Bombers, aquest s’ha produït en “en un moment en què no hi havia ningú”. Els vigilants privats de la zona han estat els primers que han intervingut evacuant l’edifici i començant l’extinció de l’incendi fins a l’arribada dels bombers.

Les tasques dels membres del cos d’extinció han estat les d’acabar d’apagar el foc i ventilar la nau. Ara, serà la investigació duta a terme per la policia la que haurà de determinar l’origen de l’incendi. Les flames han afectat de forma important la nau que no podrà tornar a funcionar fins que passi el perit, s’avaluïn els desperfectes i es procedeixi a la neteja i adequació de l’indret.

Aquest no és el primer ensurt que és viu a l’edifici Encorces, ja que el gener del 2020 es va produir un altre incendi, en aquest cas en una planxisteria, que també només va provocar danys materials. Cal recordar que és una zona amb nombroses empreses amb productes inflamàbles, com pintura, goma, enytre altre altres.

Comentaris (2)

Trending