Mobilitat adverteix ‘Ferrariman’: “conductes com aquestes no poden ser tolerades”

El director de l’Agència, Jaume Bonell, ha remarcat que “em consta que la policia fa la seva feina” i s’ha mostrat convençut que aquesta “donarà fruits”

Captura de pantalla d'un dels vídeos on apareix el Ferrari.
Captura de pantalla d'un dels vídeos on apareix el Ferrari.

El director de l’Agència de Mobilitat, Jaume Bonell, ha criticat amb duresa el fet que alguns usuaris de xarxes socials comparteixin vídeos amb conductes imprudents al volant. De fet, ha advertit que la policia hi està a sobre i s’ha mostrat convençut que aquesta feina acabarà donant fruits. Així ho ha apuntat en ser preguntat específicament per les polèmiques gravacions d’un empresari propietari d’un Ferrari. També ha estat contundent a condemnar aquesta actitud el director general de l’Automòbil Club (ACA), David Fraissinet.

A l’hora de valorar la situació generada per ‘Ferrariman’ i els seus vídeos a les xarxes, especialment al seu compte d’Instagram, Bonell ha volgut destacar que “hem de donar gràcies pel fet que sigui una minoria molt residual qui té aquests comportaments”. Una forma de fer, ha remarcat, totalment fora de lloc. “Conductes d’aquest tipus han de ser perseguides perquè no poden ser tolerades”, ha afirmat. I, especialment greu és que posteriorment “se’n faci difusió”.

El Ferrari derrapant a la rotonda de Prada Casadet.

Relacionat

Estupefacció pels nous vídeos del ‘Ferrariman’ cometent imprudències al volant

El màxim responsable de Mobilitat ha avisat que “la policia és l’autoritat a la carretera”. I ha deixat clar que el cos d’ordre està a sobre de la qüestió. “Em consta que fan la seva feina i que donarà els seus fruits”, ha comentat.

Sobre l’afer, Altaveu ha preguntat també al director general de l’ACA. David Fraissinet ha estat concís per contundent. “Condemnem tot l’incivisme a la carretera sense cap mena de dubte”, ha remarcat.

Des de Mobilitat, s’ha admès que encara hi ha camí a recórrer a l’hora de conscienciar la població sobre la necessitat d’apostar per la màxima seguretat viària i, per tant, d’evitar actituds de risc a la carretera. En aquest sentit, ha destacat que “programes com el pla escolar estan donant el seu fruit i bona part de la societat té interioritzada la seguretat vial” però a la vegada ha reconegut també que “hi ha franges d’edat amb les quals encara s’ha de treballar”. Una feina, ha apuntat, que hauria d’anar en dues direccions. Una, “la pedagogia”. L’altra, també, la punitiva, que ja ha marcat l’enduriment de les sancions del codi de circulació.

Comentaris (32)

Trending