Estupefacció pels nous vídeos del ‘Ferrariman’ cometent imprudències al volant

El controvertit empresari, que ja va provocar polèmica a inicis d’any, proposta de retirada de carnet per dos mesos per part de la policia, ha penjat noves gravacions fent un arriscat derrapatge la rotonda de Prada Casadet i gravant amb el mòbil al mateix temps que condueix

El Ferrari derrapant a la rotonda de Prada Casadet.
El Ferrari derrapant a la rotonda de Prada Casadet.

A inicis d’any, els vídeos penjats per un usuari de TikTok on es podia veure com amb un Ferrari cometia diverses imprudències per les carreteres del Principat van generar una important polèmica, especialment a xarxes. Finalment, la policia va proposar pel conductor una sanció econòmica mínima acompanyada de la retirada del carnet per dos mesos. Per això, ha causat estupefacció, ara, veure com al seu perfil apareixen nous vídeos similars, un altre cop amb actuacions que presumptament infringeixen el codi de circulació.

 

@alba.eight Los sabados por la noche si hay marcha en Andorra 🤌🏻😜😈✊🏻✊🏻 #andorra #fyp #ferrari #alba8 #tifosi #ferrariman #lentejas #drift #derrape #rotonda #petrolhead #supercar ♬ sonido original - Alba8

No es pot dir que el controvertit empresari s’amagui. Al contrari, al mateix perfil que va uns mesos va desfermar la polèmica, ha tornat a penjar dos vídeos. En un, gravat des d’un local de restauració de la rotonda Prada Casadet a Andorra la Vella, es pot veure com el Ferrari entra en l’encreuament provinent del carrer doctor Vilanova i gira en direcció nord derrapant a una elevada velocitat, mentre que alguns clients l’elogien a crits.

Captura de pantalla d'un dels vídeos on apareix el Ferrari.

Relacionat

Sanció ‘mínima’ per al ‘Ferrariman’

En els comentaris, un internauta el felicita perquè la maniobra li surt molt “fàcilment” i li demana “on la puc practicar”. La resposta evidencia que el propietari del Ferrari és conscient del risc de la mateixa: “et recomano un circuit amb un professional que t’instrueixi”. El vídeo penjat diumenge assegura que “els dissabtes a la nit sí que hi ha marxa a Andorra”.

Un moment d'un dels vídeos circulant per les carreteres del país.

Relacionat

Indignació a la xarxa pels vídeos d’un usuari circulant de forma perillosa amb un Ferrari

Una segona gravació el mostra circulant per la general 1, prop del pont de Madrid. En aquest cas, vol ensenyar “detallets” el vehicle. Ho fa, però, enregistrant ell mateix el vídeo amb el telèfon mòbil (com es pot comprovar ja, que es veu perfectament a l’hora d’enfocar el retrovisor) al mateix temps que condueix. Aquest fet, presumptaent, suposa una infracció del codi de circulació.

Justament, la polèmica causada fa uns mesos per aquestes activitats va portar a la policia, en el seu dia, a engegar una campanya de controls específica per detectar conductes temeràries al voltant. A la vegada, també va influir en la modificació del Codi Penal que estava preparant Govern. Finalment, va entrar a tràmit i una de les novetats que presenta el text, ja treballant-se al Consell General, és que les accions de conducció temerària, com les que presumptament es poden veure als vídeos, seran en qualsevol cas delicte, independentment de si es posa en perill o no altres persones. Fins ara, en aquest segon cas, només se sanciona per via administrativa, amb sanció econòmica i retirada del carnet.

@alba.eight Detallitos Ferrari 488 Spider 🤌🏻💥 #ferrari488spider #petrolhead #lentejas #coches #cochestiktok #fyp ♬ sonido original - Alba8

Comentaris (50)

Trending