Indignació a la xarxa pels vídeos d’un usuari circulant de forma perillosa amb un Ferrari

Les gravacions, penjades a TikTok, mostren el vehicle, d’alta cilindrada, a diferents punts de la xarxa viària i s’avisa que les maniobres posen en perill a altres conductors

Comentaris

Un moment d'un dels vídeos circulant per les carreteres del país.
Un moment d'un dels vídeos circulant per les carreteres del país.

El perfil es diu alba.eight. I, els darrers dies, els seus vídeos a TikTok, on es veu conduint un cotxe d’alta cilindrada per carreteres del Principat, estan generant tot un seguit de comentaris a les xarxes. I no pas positius. No són pocs els internautes que denuncien que les maniobres que fa a la xarxa viària posen en risc altres usuaris d’aquesta.

Al compte, fins ara, ha penjat fins ara 13 vídeos, on el gran protagonista és el Ferrari 488 Spider que, tot apunta, ha comprat recentment. En la majoria d’ells es pot veure com circula per les carreteres del Principat, principalment per xarxa secundària, com ara la secundària d’Engolasters. En alguns casos, ho fa a una velocitat que altres usuaris d’internet consideren excessiva.

Alguns li etziben directament en els comentaris als vídeos. És el cas d’un internauta que li recrimina que aquestes maniobres les hauria de fer al circuit del Pas de la Casa i no pas posar en perill a altres persones a les carreteres. D’altres, ho han fet via Twitter, fins i tot amb algun insult.

En concret, alerten que “va fotent creuades amb un Ferrari per les carreteres d’Andorra fins que mati algú”. Per això, demanen a la policia que ho investigui.  

Etiquetes

Comentaris (46)

Trending