La ‘mare de la maria’ no podrà tornar a entrar a la presó per l’intent d’introduir-hi droga

La dona va ser detinguda aquest dilluns a la tarda quan pretenia facilitar marihuana al seu fill, pres a la Comella, en el marc d’un vis-a-vis que tenia concertat

Una vista del centre penitenciari des de la Seu de la Justícia.
Una vista del centre penitenciari des de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La dona que va ser detinguda aquest dilluns a la tarda en els accessos del centre penitenciari quan pretenia entrar-hi duent una petita quantitat de marihuana dissimulada entre la roba amb la voluntat de cedir-la al seu fill, empresonat, no podrà tornar-se acostar a la presó durant un temps. L’arrestada, una resident de 55 anys, ha estat alliberada amb càrrecs poques hores després que aquest matí se la posés a disposició judicial.

Entre les mesures provisionals que se li han imposat a la dona, mare d’un intern preventiu ingressat arran d’una batussa que hi va haver fa mesos amb un altre jove en un domicili d’Encamp, amb una catana i consum de drogues pel mig, justament, hi ha la prohibició d’acostar-se a la presó. Per tant, no podrà veure més el seu fill, que tindria una notable dependència dels estupefaents, segons que han remarcat algunes fonts.

Accés al centre penitenciari.

Relacionat

Detinguda la mare d’un pres quan intentava introduir marihuana al centre penitenciari

Tot i que la quantitat de marihuana que la dona pretenia entrar a la Comella, la qüestió no és quantitativa sinó qualitativa. Proporcionar droga en un centre penitenciari és un tipus agreuja. En conseqüència s’ha processat la dona per un delicte major i la causa s’haurà d’acabar d’instruir abans de portar-lo a judici. Aquesta tipologia de delicte, per la pena que es podria arribar a imposar a la dona, no es pot jutjar per la via ràpida.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending