Detinguda la mare d’un pres quan intentava introduir marihuana al centre penitenciari

Un gos de la policia especialitzat en la recerca d’estupefaents va detectar la droga que duia la dona, que acudia a mantenir un vis-a-vis amb el seu fill

Accés al centre penitenciari.
Accés al centre penitenciari. Toni Solanelles

La mare d’un pres ha estat detinguda les darreres hores després que un gos de la policia especialitzat en la recerca d’estupefaents alertés que la dona duia quelcom que l’excitava, que és l’efecte que els fa la droga quan la detecten. La dona acudia a visitar el seu fill, ingressat al centre penitenciari. Tenia concertat un vis-a-vis. Automàticament va ser detinguda i haurà de respondre davant la Justícia en les properes hores.

Segons fonts penitenciàries, l’arrest es va produir vers les 6 de la tarda quan la dona, una resident de 55 anys, es disposava a realitzar l’esmentat vis-a-vis. La dona duia amagada entre la roba i els complements una petita quantitat de marihuana. En altres circumstàncies, l’afer no aniria més enllà d’una falta i una petita multa econòmica. En intentar introduir la droga al centre penitenciari, el fet agafa una altra dimensió.

En altres circumstàncies, l’afer no aniria més enllà d’una falta i una petita multa econòmica. En intentar introduir la droga al centre penitenciari, el fet agafa una altra dimensió

Segons les esmentades fons, del cas se’n va fer càrrec la policia des del primer moment. I de forma molt discreta. Molt probablement, segons les mateixes fonts, l’actuació policial es deuria a una delació rebuda directament per algun dels integrants del cos o per la direcció de la presó. Tot i això, esporàdicament, i a través d’un acord entre les direccions de les dues institucions, els especialistes de la policia en recerca d’estupefaents acudeixen al centre penitenciari per fer controls dissuasius.

No és pas la primera vegada que s’enxampa un familiar d’un reclús mirant d’introduir algun tipus d’estupefaent a la presó. De fet, molts dels interns estan ingressats a la Comella per causes que, d’una manera o altra, tenen a veure amb el consum o, encara més, el tràfic de drogues. I usualment en són, també, consumidors.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending