Els ‘lladres de perfums’ es van apoderar de 22 flascons valorats en uns 1.500 euros de preu de venda

Dos homes de 43 i 19 anys els va sostreure de diversos establiments del centre del país, i van ser detinguts a Canillo quan ja miraven de marxar d’Andorra en saber que els havien descobert

Diversos flascons de perfums en una imatge d'arxiu.
Diversos flascons de perfums en una imatge d'arxiu. ARXIU

La policia va localitzar 22 flascons diferents de perfum, de distintes marques, i dues ulleres de sol, a l’interior del turisme amb el qual miraven de marxar d’Andorra els dos homes que van ser detinguts divendres a la tarda al centre de Canillo després d’haver pispat la mercaderia en diferents establiments del centre del país. El valor dels perfums, en global, en xifres rodones i de preu de venda al públic, era aproximadament de 1.500 euros.

Tal i com ja va avançar dissabte l’Altaveu, els dos homes van estar furtant perfums durant la jornada de divendres en diferents perfumeries d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Quan van donar per finalitzada la seva tasca i, sobretot, quan van saber-se descoberts pels responsables d’un dels establiments, van carregar el cotxe, un Mercedes Benz E amb plaques de matrícula francesa, i van iniciar la marxa cap a la frontera franco-andorrana per abandonar el país.

Unes manilles de la policia andorrana.

Relacionat

Detinguts dos homes que es dedicaven a robar perfums en diversos comerços del país

Com que la policia ja havia estat alertada, i després de fer les indagacions i els seguiments oportuns, finalment es va poder donar l’alto al vehicle en qüestió a Canillo. Es va controlar els seus ocupants i responent com responien al descriptiu ofert pels dependents dels establiments on van furtar, van ser detinguts. Es tracta de dos homes, de 43 i 19 anys, originaris de països de l’Est i amb cert bagatge en furts de la mateixa naturalesa que els protagonitzats al centre del Principat. Especialment el més gran, estava especialitzat en anul·lar el sistema d’alarma.

Comentaris (1)

Trending