Detinguts dos homes que es dedicaven a robar perfums en diversos comerços del país

El valor de la mercaderia supera els 600 euros i, segons les fonts, els lladres estaven acostumats a aquests tipus de furts evadint els sistemes d’alarma i marxant sense sentir-se descoberts

Unes manilles de la policia andorrana.
Unes manilles de la policia andorrana. POLICIA ANDORRA

La Policia ha detingut aquest divendres dos homes no residents per haver furtat perfums en diversos establiments del país per valor de més de 600 euros. Els agents els han enxampat a Canillo i, segons les fonts eren experts en aquest tipus de robatori perquè marxaven dels llocs sense sentir-se descoberts. Romanen, encara, en les dependències policials a l’espera de passar a disposició del batlle.

Els lladres sabien molt bé com actuar en cada cas per evitar ser descoberts. Segons les fonts, estan habituats a sostreure aquest tipus de mercaderia com són els perfums evadint els sistemes d’alarma que tenen els comerços per evitar robatoris. Això, faria que els dos no residents no se sentissin observats i poguessin marxar sense ser descoberts.

El cos d’ordre, però, els ha pogut controlar aquest divendres a Canillo. Tot i que no ha transcendit el valor exacte dels perfums furtats, sí que seria superior als 600 euros perquè si no, no els haurien detingut. Els presumptes lladres estan a les dependències policials a l’espera que passin a disposició judicial.

Comentaris (1)

Trending