Investiguen una batussa entre menors que en va deixar un de ferit a Ciutat de Valls

(AMB VÍDEO) La policia va controlar aquest dilluns a la nit el presumpte agressor però no va adoptar cap mesura en negar els fets; una vegada els familiars de la víctima formalitzin la denúncia es reactivarà el procés

Efectius d'urbans i policia a la zona on es va produir la baralla.
Efectius d'urbans i policia a la zona on es va produir la baralla.

Una batussa entre menors no tan menors va acabar aquest dilluns al vespre amb un dels implicats ferit. La policia indaga els fets, tot i que ja té feina avançada perquè poc després dels fets ja va acudir al domicili del presumpte agressor per demanar-li explicacions. En ser menors (de catorze a disset anys segons les fonts consultades) el procés és més garantista. Això no treu que hi pugui acabar havent-hi conseqüències. Fins i tot penals si escau.

Una baralla -a quarts de vuit del vespre- en què haurien potser una desena d’adolescents a Ciutat de Valls -el motiu de l’enfrontament no ha transcendit- va alertar els veïns de la zona i es van mobilitzar des d’agents de circulació d’Andorra la Vella a, almenys, una patrulla de la policia. Haurien estat trucades veïnals les que van portar integrants del cos d’ordre fins a la zona. Quan la patrulla va arribar al lloc on els requeriments alertaven de l’altercat, els funcionaris haurien trobat estirat a terra un dels nois.

Hi hauria algun altre jove interessant-se pel seu estat. Però la majoria dels contendents en la batussa haurien tocat pirandó. Es va haver d’activar una ambulància i, per precaució, i per tal que es fes el pertinent informe forense, el menor va ser traslladat a l’hospital. Aparentment, les ferides que presentava el noi, d’uns disset anys segons les fonts, no revestirien especial gravetat.

 

De les explicacions del jove ferit i algun altre intervinent s’hauria pogut esbrinar la identitat del suposat agressor. Els agents s’haurien traslladat fins al seu domicili per fer el pertinent control. Sense que hi hagués cap detenció ni res de semblant (perquè s’arresti un menor cal una autorització judicial). De fet, el suposat agressor s’hauria declarat innocent de tot plegat. D’entrada, seria la paraula de l’un contra la de l’altra tot i que, és evident, hi havia un adolescent estirat a terra i queixant-se de cops quan van arribar els agents de policia.

Les fonts policials consultades han indicat que s’espera la interposició formal de la denúncia per part dels progenitors del menor ferit -pas que s’hauria de fer durant el dia d’avui- per tal de fer, si escau, noves indagacions o, en tot cas, reactivar les investigacions que pertoqui per esclarir del tot els fets succeïts, i que, com a mínim en l’entorn veïnal de Ciutat de Valls, haurien preocupat molt.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending