Intervenció policial a Encamp arran d’una discussió entre adolescents

Els veïns del carrer Mirador han acabat avisant el cos d’ordre en comprovar que les diferències entre tres joves, entre les quals dos menors, pujaven de to i la presència dels agents ha calmat els ànims

La zona del carrer Mirador on ha tingut lloc l'incident.
La zona del carrer Mirador on ha tingut lloc l'incident.

La policia ha hagut d’intervenir aquesta tarda arran de la intensa discussió que mantenien un grup d’adolescents, alguns dels quals menors d’edat, al carrer Mirador d’Encamp. Cap al lloc dels fets, alertats pels veïns, s’han desplaçat dues patrulles del cos d’ordre així com efectius del servei de circulació. Finalment, l’afer s’ha tancat sense conseqüències, més enllà de l’expectació generada per una baralla dialèctica, evidentment, molt pujada de to.

Perquè, evidentment, no hi ha cap dubte que les diferències entre les joves han acabat degenerant en un fort intercanvi d’impressions. Tant que l’enrenou generat ha fet que algun dels residents de la zona, el carrer Mirador d’Encamp, hagi optat per avisar la policia. Segurament influït per les informacions dels darrers dies sobre incidents amb adolescents implicats.

Res, però, tenien a veure aquests fets amb el que ha passat a Encamp. Tot ha estat provocat per una discussió entre les adolescents, dues de les quals menors, segones les fonts consultades. Tensa, sí, tant que al final ha acabat generant l’alarma dels veïns i la posterior trucada a la policia, poc abans de les tres de la tarda.

Cap el lloc s’han desplaçat dues patrulles així com efectius del servei de circulació d’Encamp i una ambulància de bombers. Finalment, però, tot s’ha pogut reconduir després d’uns tres quarts d’hora de mediació. Segons les fonts consultades, els fets no han provocat cap detenció.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending