Intervenció policial per una bretolada contra ‘Ferrariman’

Suposadament dos motoristes, de matinada, haurien acudit a la zona on viu el controvertit empresari, a Sant Julià, i li haurien llançat ous i farina a un dels seus vehicles alhora que s’hauria fet una pintada en les immediacions del domicili

Els policies acudint al requeriment per la bretolada al Porsche.
Els policies acudint al requeriment per la bretolada al Porsche. @FERRARIMAN888

La policia ha posat en marxa una petita investigació per intentar saber qui hauria estat l’autor d’una bretolada que hauria afectat béns vinculats a l’empresari Xavier Caballol, conegut com a ‘Ferrariman’ per les seves controvertides actuacions al volant d’un Ferrari. No obstant, perquè l’actuació policíaca prengui més relleu, ‘Ferrariman’ hauria de cursar la pertinent denúncia.

Segons que ha denunciat a través de les xarxes socials, on està força menys actiu després de la detenció i condemna posterior per injúries, justament, a la policia, i han confirmat fonts del cos de seguretat, aquest matí ‘Ferrariman’ hauria trobat un dels seus vehicles (un Porsche Cayenne) ple de farina i probablement algun ou. L’automòbil estava estacionat en les immediacions del lloc on viu, en un dels quarts de Sant Julià.

WhatsApp Image 2022 08 21 at 16. (2)
Les pintades.

També a la calçada, a prop del mateix domicili, s’hi haurien fet unes pintades que, en certa manera, defensen els ciclistes per davant de ‘Ferrariman’. És evident que a través de les xarxes i en reiterades ocasions, l’empresari s’ha mostrat molt crític amb els amants dels vehicles de dues rodes i n’ha arribat a dir algunes barrabassades. En tot cas, Caballol està segur que finalment es podran localitzar les persones que haurien fet les bretolades, perquè no passa pràcticament d’això.

Teòricament, els autors de tot plegat haurien anat fins al lloc amb unes motocicletes aquesta passada matinada, pels volts de la 1. La càmera de seguretat d’un edifici proper al lloc on viu ‘Ferrariman’ hauria aconseguit gravar les motocicletes on suposadament viatjaven els autors de les pintades i l’embrutada del vehicle. Caldrà veure si les imatges són suficients per poder determinar alguna matrícula. I després, en funció del cost que tingui restituir la via pública i el vehicle, podria ser alguna cosa més que una falta.

Etiquetes

Comentaris (19)

Trending