Intenten multar-lo per no dur mascareta i acaba detingut per insultar els policies

El jove, un turista espanyol de 19 anys, va ser controlat pels agents quan amb altres companys estava provocant aldarulls a un carrer del pas i ara ha d’afrontar càrrecs per un delicte d’injúries

Comentaris

Un cotxe policial estacionat davant les dependències del Pas de la Casa.
Un cotxe policial estacionat davant les dependències del Pas de la Casa. Toni Solanelles

La policia va detenir la setmana passada un jove que es va enfrontar als agents del cos després que aquests l’informessin que seria multat per no portar mascareta. L’home, un turista espanyol, també havia causat problemes a l’hotel del Pas de la Casa en què s’allotjava, ja que es van rebre queixes per l’excessiu soroll que provocava. Ara haurà d’afrontar càrrecs per un delicte d’injúries.

Els fets van tenir lloc la matinada de dimarts. La policia va rebre l’avís que un grup de joves estaven provocant aldarulls a un dels carrers de la localitat fronterera. Una patrulla es va apropar al lloc i va procedir al control dels nois. Un d’ells estava sense mascareta i els agents el van informar que, ara mateix, hi ha l’obligatorietat de dur-la, fins i tot a la via pública. Per tant, li van indicar que procedirien a multar-lo.

La reacció del jove, un turista espanyol de 19 anys, va ser violenta. Primer, es va negar a posar-se-la. Després, quan se li va demanar algun document amb què acreditar la seva identitat, va començar a insultar els policies. Vista la situació, es va procedir a la seva detenció.

El noi va haver d’afrontar càrrecs per un delicte d’injúries. Segons ha pogut saber Altaveu, el jove també havia provocat problemes a l’hotel on s’allotjava. Altres clients es van queixar del soroll que sortia de la seva habitació.

Comentaris (2)

Trending