Intentava vendre 29 embolcalls de cocaïna a la sortida d’una discoteca d’Andorra la Vella

El detingut és un no resident de 36 anys que ja ha passat a disposició judicial alhora que els experts en delictes contra la salut pública de la policia miren possibles ramificacions

Els fets van tenir lloc als afores d'un local d'oci nocturn de la capital.
Els fets van tenir lloc als afores d'un local d'oci nocturn de la capital. arxiu

Un home de 36 anys no resident al país ha passat aquest matí a disposició judicial després que la matinada de dissabte fos enxampat quan intentava vendre embolcalls de cocaïna a tocar de la porta d’un local d’oci nocturn a l’inici de la carretera de la Comella. El detingut portava a sobre 29 embolcalls per un pes proper als 28 grams, una quantitat relativament important pel que és el Principat.

Acusat d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, l’arrestat ja ha passat a disposició judicial alhora que els experts de la policia en la lluita contra el tràfic de drogues treballen per intentar descobrir possibles ramificacions, per la qual cosa no es descarten més detencions en les properes hores o dies.

La policia hauria intervingut ja que arran dels controls preventius que fa en zones properes a alguns dels locals d’oci nocturn haurien vist un home amb actitud sospitosa i, probablement, oferint droga a persones que sortien de la discoteca. Quan els agents el van controlar, l’home va lleçar a terra un embolcall que contenia 0,5 grams de cocaïna. Quan el van escorcollar li van trobar, amagats, 29 embolcalls més amb un total de 27,8 grams de la mateixa substància que estarien destinats al tràfic, i 145 euros en bitllets d’entre 5 i 50.

MÚSICA ELECTRÒNICA

La policia també manté aquest cap de setmana un control reforçar al tomb de la frontera francoandorrana i en tota la localitat del Pas de la Casa per la celebració d’un festival de música electrònica. Arran d’això, entre divendres i dissabte, agents del cos han detingut a la frontera amb França tres persones més, tots turistes, en possessió de drogues: un home de 29 anys amb 8 pastilles d’èxtasi i tres cigarretes d’haixix, tal i com ja va avançar l’Altaveu; un altre de 23 anys amb dues pastilles, també d’èxtasi, i 2,5 grams d’haixix, i un home de 42 anys amb 1,6 grams de cocaïna i 2,1 grams de metamfetamina.

Comentaris (5)

Trending