El detingut per eludir un control policial anava drogat i duia una pistola elèctrica i una navalla

Ciutadà francès de 22 anys, va entrar en contra direcció la mitjanit de dissabte a diumenge al nucli urbà d’Encamp i va acabar sent arrestat a l’aparcament de Mitjorn, a tocar l’antic hotel Rosaleda

Comentaris

El vehicle amb els seus ocupants a l'interior es va acabar localitant a l'aparcament del Mitjorn.
El vehicle amb els seus ocupants a l'interior es va acabar localitant a l'aparcament del Mitjorn. ARXIU

El jove detingut la matinada de diumenge després de saltar-se un control policial i entrar al nucli urbà d’Encamp en contra direcció conduïa drogat i portava al vehicle, preparats per usar-los en qualsevol moment, una pistola elèctrica (tipus Taser) i una navalla de dotze centímetres de fulla. De 22 anys, va ser arrestat en el marc d’uns controls disposats per fer proves d’alcoholèmia i, alhora, per intentar localitzar l’agressor d’un conductor de bus dissabte a la tarda.

El control estava situat a la rotonda del nou vial d’Encamp. Quan els agents li van fer advertències per demanar-li que s’aturés, el jove, un ciutadà francès que conduïa un vehicle matriculat justament al país veí del nord, va accelerar sense contemplacions i va acabar anant fins i tot uns metres en contra direcció. Pel que es podria deduir una estona després, segons fonts veïnals, l’home es va endinsar pels carrers d’Encamp.

Més tard, i amb les patrulles alertades i amb més detalls encara sobre el vehicle en qüestió, finalment es va localitzar el turisme estacionat en l’aparcament comunal de Mitjorn, situat a tocat de l’antic hotel Rosaleda, actualment ministeri de Cultura i Esports. Els agents van demanar explicacions a la parella que hi havia en l’interior del vehicle i es va sotmetre el conductor al control d’alcoholèmia i tòxics, donant positiu a aquest darrer.

A més, a la guantera del cotxe se li va trobar la citada Taser preparada per a la seva utilització, i una navalla estriada i foradada amb una fulla de 12 centímetres. Per haver-se saltat el control se’l va detenir també com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública. A banda que se’l va acusar d’un delicte contra la seguretat col·lectiva (per la droga i la conducció temerària) i. també, se li va atribuir el delicte de port d’arma il·legal.

Aquest és un dels tres detinguts per conduir sota els efectes de les drogues aquest cap de setmana. Els altres dos són dos homes. Un, no resident de 28 anys, va ser arrestat divendres a la nit i un altre, no resident de 40 anys, va ser detingut diumenge poc després de les 2/4 de 9 del vespre després d’entrar al país per la frontera del riu Runer.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending