Intenta fugir conduint una moto drogat i sense permís i s’acaba encarant als agents en detenir-lo

Resident de 24 anys i ja conegut a nivell policial, se l’acusa de tres delictes: contra la seguretat col·lectiva, contra la funció pública i contra l’administració de Justícia

Comentaris

Un control de policia a la rotonda d'Aixovall.
Un control de policia a la rotonda d'Aixovall. B. N.

Un jove resident de 24 anys ha estat detingut aquest migdia després d’una petita persecució d’una patrulla de policia que estava al cas que l’home tenia el permís de conduir retirat i, alhora, han sospitat que no hi era tot damunt la moto que pilotava. El noi, en veure els agents, ha intentat escapolir-se per Aixovall. Però l’intent ha durat molt poca estona.

Una vegada aturat, el control de tòxics ha donat positiu. Per tant, se li ha atribuït un delicte contra la seguretat col·lectiva. Abans, però, de poder-li realitzar el control, el jove, que ja era conegut pels funcionaris per altres antecedents, els ha plantat cara i se les ha tingut amb els agents. En conseqüència se li ha imputat un altre delicte, en aquest cas, contra la funció pública.

Finalment, i com ja es pressuposava, s’ha constatat que efectivament, i per manament judicial, el motorista en qüestió, tenia retirat el permís de conduir. Per tant, se l’ha acusat d’un tercer delicte, en aquest cas contra l’administració de Justícia.

Comentaris (7)

Trending