Ingressada a l’UCI pendent d’una intervenció a la pelvis una dona ferida a la Plana

Resident de 50 anys, la víctima conduïa un vehicle que ha perdut el control per causes que caldrà determinar i s’ha encastat contra un lateral

Façana de l'hospital.
Façana de l'hospital. Toni Solanelles

Una dona resident de 50 anys roman ingressada a l’UCI de l’hospital pendent de ser intervinguda en una pelvis arran de les lesions sofertes que ha patit com a conseqüència d’un xoc en què s’ha vist implicada, tota sola, aquest matí a la urbanització de la Plana, a Escaldes-Engordany.

L’accident ha passat poc després de 2/4 de 9 del matí a la carretera secundària que enllaça l’esmentada urbanització amb el nucli urbà central. La dona conduïa un Volvo XC 70 matriculada al Principat i per causes que l’atestat policial haurà de determinar n’ha perdut el control i s’ha encastat contra un lateral.

Agents del servei de circulació d’Escaldes, agents de la policia i els serveis mèdics s’han traslladat fins al lloc per atendre la víctima i intentar aclarir les circumstàncies del sinistre. Una vegada evacuada la ferida cap a l’hospital i fetes les proves pertinents, s’ha decidit que caldrà operar-la en les properes hores per reduir-li la lesió que pateix en una cama.

Comentaris (1)

Trending