Ingressa a la presó l’home acusat de ser l’autor material de l’agressió a Sant Julià

Del mateix entorn laboral que l’agredit, el jove processat es va presentar aquest dimarts voluntàriament al despatx central de la policia en saber-se identificat i recercat

Una imatge de l'exterior del centre penitenciari.
Una imatge de l'exterior del centre penitenciari. Toni Solanelles

La Batllia ha decretat aquesta nit l’empresonament provisional del jove acusat de ser l’autor material de l’agressió que hi va haver aquest diumenge al matí al bell mig de l’avinguda Verge de Canòlich, a Sant Julià. Després d’estar-se bona part de la tarda prestant declaració a la seu judicial, l’instructor de la causa ha vist raons i motius més que justificats per enviar l’home al centre penitenciari.

De 26 anys i del mateix entorn laboral que l’agredit, un resident lauredià de 53 anys, el jove es va presentar voluntàriament aquest dimarts al migdia al despatx central de la policia sabent-se identificat i recercat. No obstant això, inicialment va negar haver participat en l’agressió, encara que ben aviat el seu testimoni inicial va quedar desmuntat. De fet, només passar la porta de l’edifici de l’Obac, com aquell que diu, va quedar detingut.

El despatx central de la policia.

Relacionat

Es lliura a la policia el presumpte autor de l’agressió de Sant Julià

Les 24 hores posteriors s’han anat fent indagacions suplementàries per poder construir el dossier que finalment ha estat posat a disposició del jutge juntament amb el detingut, que va colpejar el seu company o excompany de feina, no està clar, amb una barra de ferro que va assegurar haver-se trobat pel carrer (on sí que va quedar abandonada), encara que els investigadors no es creuen aquesta versió.

En tot cas, i amb el presumpte autor material de l’agressió en presó preventiva, s’ha d’acabar d’aclarir que va originar l’acció. Si una desavinença laboral, si un deute… Les fonts consultades, que consideraven que hi havia motius per qualificar com a temptativa d’assassinat el fet succeït a Sant Julià, creuen que encara hi ha molts elements per investigar.

Comentaris

Trending