Ingressa a presó un conflictiu jove que empaitava el germà amb un ganivet

De 23 anys i múltiples antecedents, no va arribar a brandar l’arma blanca però sí que amb anterioritat ja hauria agredit el familiar

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. Toni Solanelles

Els darrers dies han tingut, malauradament, els ganivets de protagonistes. La nit de dissabte hi va haver un aldarull en l’àmbit domèstic que hauria pogut acabar ben malament si no hagués estat per l’actuació d’alguns ciutadans i la ràpida intervenció de la policia. Una batussa entre germans va posar en joc una navalla de considerables dimensions que no es va arribar a usar però, aparentment, va anar de ben poc. En tot cas, qui inicialment duia el ganivet ha acabat ingressant a la presó.

El fet que el jove detingut tingui múltiples antecedents -no feia pas tant temps, segons les fonts, que havia sortit de la Comella- no li va anar gens a favor. Ben aviat totalment en contra. I la nit passada, després de passar a disposició judicial a mitja tarda, la batlle de guàrdia va enviar l’arrestat, de 23 anys, cap al centre penitenciari amb una pena ferma imposada a través d’un judici ràpid. El noi estava acusat d’un delicte contra la integritat física en el marc de l’àmbit domèstic.

I és que dos germans s’haurien esbatussat -sembla que no hi ha dubte que l’ara empresonat n’hauria estat el gran animador-, i el jove que ha estat arrestat en nombroses ocasions per altercats de diversa naturalesa, a banda d’agredir presumptament el seu germà, menor d'edat, hauria acabat apareixent per la via pública amb el ganivet (de cuina i d'uns 20 centímetres de fulla), suposadament empaitant el seu familiar i mig amagat entre els pantalons. En veure que havia estat descobert -segons les fonts no hauria arribat a brandar la navalla però en ser de considerables dimensions era visible- va intentar fer marxa enrere i va intentar ocultar el ganivet pel mateix edifici on haurien tingut lloc els fets.

Però quan van arribar els funcionaris de policia requerits, no només se’l va controlar i detenir sinó que advertits que el jove havia aparegut amb un ganivet, es va fer la recerca pertinent i la navalla es va acabar localitzant. El fet en sí i els antecedents del jove haurien portat la Batllia a enviar-lo una temporada de nou de manera ferma al centre penitenciari.

Comentaris (2)

Trending